Időtálló bevonat – Németország

Ha közelebbről megnézzük, és összehasonlítjuk a hagyományos festéket és a Protektor festéket, szembetűnően látszik a különbség: a hagyományos esetében felületi sérülések és felhólyagosodások figyelhetőek meg, a Protektornál viszont egységes, rugalmas védőbevonat képződött, ami erős dörzsölés hatására sem sérül.

A régi homlokzat tisztítását nagynyomású tisztítóval végeztük, majd a felületet lekentük Protektor Mélyalapozóval , és erre hordtuk fel két rétegben a speciális Protektor hőszigetelő festéket.

 

Thomas a festőThomas Fischer

Festő mester
Németország – Sonthofen

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17