Beltéri falfesték

Már megint festetni kell?! Jaj ne!

Ki ne ismerné a festéssel járó kellemetlenségeket: felfordulás, kosz, rendetlenség, szálló por, erős vegyszer- és festékszag a lakásban, dilemmázni, hogy hol legyen a gyerek addig, amíg tart a felújítás, megoldani, hogy lehetőleg mindig legyen otthon (készenlétben) valaki, legyen étel és (rosszabb esetben szeszes) ital biztosítva a festőknek és még hosszan folytathatnánk a sort a problémákról, ami egy ilyen munkálattal jár. Érthető hát, hogy a legtöbben szeretnék minél kevesebb alkalommal átélni ezeket a kellemetlen napokat, vagy akár heteket…

Beltéri falfesték

Kellemesebb lakóklíma, alacsonyabb energiafelhasználás

Szeretné Ön is megúszni a gyakori újrafestést?

Nem akarja pénzét kidobni az ablakon évenkénti újrafestésre, de szeretné, ha falai tiszták, esztétikusak, higiénikusak maradnának? Gyakran elszennyeződnek falai, ott maradnak a tenyérnyomok, sárfoltok, por rakódik le rá? Elege van abból, hogy télen a meleg elszökik otthonából, nyáron pedig majd’ megsül a lakásban, de nem megoldható vagy nagyon költséges lenne a külső hőszigetelés?

Valami olyan megoldást keres, amit hatásosan, az egészségre nem ártalmasan, mindemellett kedvező áron valósíthat meg otthonában? Megtalálta a megoldást! Ismerje és szerezze meg a korszerű Protektor beltéri hőszigetelő és penészmentesítő festékbevonatot!

Az igazság a Protektor beltéri hőszigetelő festékről

Figyelem! A következőkben olyan információkat tudhat meg, melyek segítségével jelentősen csökkentheti fűtésszámláját és felújítási költségeit!

  • páraáteresztő, így nem zárja le a falak természetes „légzését”,
  • csökkenti a hőhidak hatását, és ezáltal a penészképződés kockázatát is, így megkímélheti magát az állandó kellemetlen penészlemosástól, az egészségtelen lakókörnyezettől
  • egyenletes hőmérsékletet biztosít a helyiségben és a falak felületén, jelentősen emelve a komfortérzetet
  • hővisszaverő hatásának köszönhetően bent tartja a fűtési energiát, így pénzt takaríthat meg
  • egészségbarát, egyáltalán nem bocsát ki illékony káros anyagot magából, így gyerekszobába és egészségügyi problémákkal küzdőknél is alkalmazható
  • tisztítható, nincs több koszos tenyérlenyomat, nincs több elszürkült fal
  • repedésgátló, hosszú éveken keresztül újszerű állapot, hajszálrepedések nélkül
  • színezése, felhordása, kezelése ugyanolyan egyszerű, mint egy hagyományos festéké

Ismerje meg a Protektor beltéri hőszigetelő festék működési elvét!

A Protektor beltéri hőszigetelő és penészmentesítő festék mikroszkopikus méretű belül üreges kerámiagömböket tartalmaz. Ezek a kerámiagömböcskék szabályozzák a helyiség páraháztartását, szárítják, szellőztetik a falakat, és egy „hőtükröt” alkotnak, aminek köszönhetően eloszlatják a meleget a helyiségben. Nem lesz olyan rétegződés, hogy a mennyezetnél melegebb a levegő, alul pedig fázik az ember lába, így az egyenletes hőeloszlás miatt kevésbé kell felfűtenie a szobát ahhoz, hogy kellemes hőérzetet kapjon.

Olyan, mintha a falak is sugároznák a meleget, tapintásra is kellemesek, többé nem hidegek! A Protektor bevonat nyáron is segít: nem engedi felmelegedni a szobát, így a klímahasználat csökkentésével is spórolhat. Röviden összefoglalva: a Protektor beltéri hőszigetelő és penészmentesítő festékbevonat nyáron hűt, télen fűt.

Kerüljön közelebb a problémamentes, hosszú távú megoldáshoz!

Nézze meg a többi vásárlói véleményt is ITT! >> Referenciák

Kérdezzen tőlünk, írjon nekünk elérhetőségeink bármelyikén ITT>> Kapcsolat

Tudja meg MOST kalkulátorunk segítségével, hogy mennyibe kerül!

 

*FONTOS: A német gyártó által 2007-2008 években lefolytatott mérései alapján az energiafelhasználás csökkenés a kerámiatartalmú festékkel lefestett és hasonló referenciaépület között meghaladta a 30%-ot. Az energiamegtakarítás függhet a felülettől és a helyi adottságoktól. Vegyük figyelembe, hogy szerkezeti és kivitelezési hiányosságok akár teljes mértékben kiolthatják a termék előnyös tulajdonságait. Vevői tapasztalatok és visszajelzések alapján a kerámiafestékkel kifestett szoba és ki nem festett szoba között télen 4 Celsius fok körüli hőmérséklet különbséget mértek.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17