Allergiamentes

Az allergia mentes környezet létfontosságú !

Az ember négy fal között tölti életének 60%-át. Értelem szerűen a helyiségben lévő ingerek közvetlen hatást gyakorolnak egészségünkre. Ezen hatások bizonyos része akár allergiás megbetegedést is okozhat.

Az alábbiakban vegyük végig az allergiás tünetek kiváltó okait:

1. Párás környezet miatti allergiás panaszok

A túlzottan magas koncentrációjú pára hatással van az egészségre, növeli az allergiás megbetegedések és a reuma kialakulásának esélyét. A házipor allergia legkönnyebben nedves környezetben alakul ki. A páradús levegőben a poratkák könnyen szaporodnak. Az allergiás betegségek kialakulása különösen  gyermekkorban jelentős. Ez akár asztmához is vezethet.

2. Penészesedés miatti panaszok

A penész egészségkárosító hatása köztudott. Régebben csak sejtették, mára már tudományosan is bizonyítottá vált, hogy bizonyos légúti betegségek, ízületi gyulladások, allergiás tünetek és még számos betegség megjelenéséért a penész egyértelműen felelőssé tehető. Többek között a nátha, köhögés, bronchitis, kötőhártya gyulladás, légzési nehézségek,asztma,gyomor és bélpanaszok, neurodermitis, állandó fáradtság,koncentrációs nehézségek,bőrgyulladás, kiütés és ekcéma, szédülés, hajhullás, orrvérzés, fejfájás, migrén, emésztési rendszer problémái: hasmenés, felfúvódás, hányás, kólika, arthiris,láz.

3. Nehezen lebomló vegyszerek, oldószerek miatti allergia

A tapéták, ragasztók, lakkok, festékek nagy része oldó és konzerválószereket tartalmaz. Ezen építőanyagok egyik gyakori összetevője a nehezen lebomló vegyületek. Egy részük  felhasználás után fél évig is a levegőben maradhat melyek  allergiás panaszokat tudnak okozni, vagy a már  meglévőeket fel tudják erősíteni. Az eredmény: légszomj és kiütések.

Allergia mentes megoldás: Protektor festék!

Hogyan működik?

A Protektor festék sikeresen szünteti meg a fenti allergiás megbetegedések kiváltó okait, hisz nem tartalmaz oldószereket, egyéb káros kemikáliákat, így nincs is kipárolgás.  A festékréteg apró pórusai képesek a párát megkötni illetve elpárologtatni. Pára szabályozó képessége által, egy egészséges 55% körüli páratartalom kialakítására képes.

A bevonatban lévő apró kerámiagömböcskék a hőt a felületen egyenletesen oszlatják el. Nem alakulnak ki hőmérsékleti különbségek, nem csapódik le a pára. A falban lévő nedvességet a bevonat kapilláris rendszerének szívó hatása által elszállítja. Ezáltal a falat a festék kiszárítja.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17