Dokumentumtár

Minősítő és bevizsgáló intézetek

Fontos, hogy Ön a legjobb minőségi terméket kapja tőlünk. A Protektor hőszigetelő festékrendszer a legnevesebb német és nemzetközi vizsgáló és kutató intézetek által lett bevizsgálva.

Minősítő intézetek  listája, letöltés>>

Tájékoztató prospektus

Eredeti verziót és nyomtatott prospektust kérésre küldünk. A megjelenített prospektus a gyorsabb letöltés és az jogosulatlan felhasználás elkerülése érdekében alacsonyabb minőségben kerül megjelenítésre. Kérje eredeti nyomdai verziónkat. A prospektus letölthető az alábbi linkre kattintva.

Protektor prospektus letöltés >>

Alkalmazástechnikai útmutatók

Az alkalmazástechnikai útmutatókban tájékoztatást kap arról, hogy a hőszigetelő festéket milyen felületre milyen eljárással lehet felvinni és milyen előkészületek szükségesek. Az alkalmazástechnikai útmutatókban lévő leírásokat mindenképp tartsuk be. Az alkalmazástechnikai útmutatókat az alábbi linkekre kattintva letöltheti.

Alkalmazástechnikai útmutató beltérben, letöltés >>
Alkalmazástechnikai útmutató kültérben, letöltés >>

Biztonsági adatlapok

A kerámiatartalmú festékekre vonatkozó biztonsági előírásokat a biztonsági adatlapokban találhatóak meg. A kerámiatartalmú festékekre vonatkozó biztonsági előírásokat a biztonsági adatlapokban találhatóak meg. A kerámiatartalmú festékekre vonatkozó biztonsági előírásokat a biztonsági adatlapokban találhatóak meg.

Biztonsági adatlap – beltéri hőszigetelő festék, letöltés >>
Biztonsági adatlap – kültéri hőszigetelő festék, letöltés>>

Színezéssel kapcsolatos letölthető dokumentumok

MINTA SZÍNEK – Protektor hőszigetelő festékrendszer

Vizsgálatokkal és kimutatásokkal kapcsolatos dokumentumok

Hőkamerás vizsgálat – Protektor beltéri hőszigetelő festék

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17