Fafesték

Így védje meg fafelületeit a roncsolódástól

Ugye Ön sem szereti pár évente lecsiszolni és újrafesteni fafelületeit? Nem tudja mivel védje meg hosszú távon faháza falait? Repedeznek, kifakulnak, roncsolódnak lécei, gerendái?

Évtizedes védelem a fának

Évtizedes védelem a fának

Tegyen ellene!

A fa az egyik legősibb építőanyaga az emberiségnek. Számos kedvező tulajdonsága és magas esztétikai értéke mellett van egy nagyon nagy hátránya is: nem megfelelő felületkezelés esetén nagyon hamar tönkremegy. Ha nem akarja, hogy ablakon kidobott pénz legyen az, amit a faelemekre költött, gondoskodnia kell a fafelületek megfelelő kezeléséről.

A Protektor hőszigetelő fafesték segít ebben!

A Protektor hőszigetelő fafesték egy speciális összetételű favédő fedőfesték, ami megóvja a fát a különböző külső hatásoknak köszönhető roncsolódástól. Megfelelő előkészítéssel akár évtizedekig megőrzi eredeti állapotát (30 év tesztelt időtállóság), így rengeteg pénzt, időt és energiát takaríthat meg azzal, hogy nem kell a gyakori újrafestéssel, felületkezeléssel foglalkoznia, és költenie az anyagokra és a kivitelezésre. Belül üreges, mikroszkopikus kerámiagömböcskéinek köszönhetően pedig a védelmen kívül még hőszigetelést is nyújt a faházaknak.

Mitől védi a fát a Protektor fafesték?

  • UV sugárzás – Nem fakul ki faanyag, nem színeződik el, nem pereg le róla a festék
  • hősugárzás, hőingadozás – nem szárad túl a fa, így nem keletkeznek rajta feszültségrepedések.
  • nedvesség – optimális nedvességtartalmat biztosít a fának, nem duzzad meg, nem korhad el
  • fagy – megvédi a fát a fagykártól
  • rovarok, kártevők – a kezelt fafelületeket kisebb valószínűséggel támadják meg a kártevők, mint a kezeletleneket
  • por, szennyeződések– hosszantartó tiszta, esztétikus felületek, a rákerülő szennyeződés lemosható
  • gombák, algák, zuzmók, mohák – gátolja a por lerakódását, ezáltal nem telepszenek meg rajta ezek az élőlények
  • sók, savak – a Protektorban található kerámiagömböcskék ellenállnak a sóknak, savaknak
  • tűz – nehezebben éghetővé teszi a fát, mintha nem lenne lekezelve. Nem tűzálló festék, de az égés során nem szabadulnak fel mérgező gázok, és nem hullanak leváló részek.
  • idő – akár évtizedekig gyönyörködhet kifogástalan állapotú fafelületeiben

Ön is szeretne ilyen hatékony és tartós favédelmet?

Jól hangzanak a fent leírtak, de nem tudja hogyan is nézhet ki a Protektor fafestékkel lefestett felület? Nézze meg referencia-videóinkat, képeinket, amelyeket elégedett vásárlóink bocsátottak rendelkezésünkre: Protektor fafesték videós vélemény >>.

Hőszigetelő fa-festék kalkulátor:

Kérjük. adja meg a kültéri falfelület típusát és a festeni kívánt felület nagyságát négyzetméterben. A számolás gombra kattintva egy becsült árkalkulációt küldünk Önnek a megadott e-mail címre.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17