Tetőfesték

3 súlyos probléma, melyre megoldást jelent a Protektor hőszigetelő tetőfesték

Fel kellene újítania a tetőt, de nem engedheti meg magának a hatalmas összegű tetőbontást- és javítást? Nyáron elviselhetetlenül meleg van a tetőtérben és a lakásban, télen meg csak úgy tódul be a fagyos hideg a tető felől? Repedezett, koszos, öreg cserepeit szégyelli a szomszédok előtt?

Nem kell tovább elviselnie!

Önnek is lehet esztétikus, újszerű, jól szigetelő tetőfelülete, aminek csodájára jár az egész környék! Mindez viszonylag gyorsan, kedvező áron, egyszerűen: festéssel! A speciális Protektor hőszigetelő tetőbevonat segít ebben: különleges összetételének köszönhetően számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

Mikroszkopikus méretű, belül vákuumizált kerámiagömbök szárítják a tetőcserepeket, így azoknak nagymértékben javul a hőszigetelése. Emellett a Protektor tetőfesték egy hőtükröt alkotnak a felületen, amik nyáron kint, télen bent tartják a meleget, így jelentős energia- és pénzmegtakarítást érhet el a fűtés és a klímaberendezés használatának csökkenésével –jobb komfortérzet mellett.

Hogyan teheti tartósabbá cserepeimet a Protektor tetőfesték?

A kerámiagömböcskék, valamint a rendkívül rugalmas, ugyanakkor páraáteresztő kötőanyag csökkenti a különböző hőtágulású anyagok között fellépő feszültséget, így nem keletkeznek repedések. Az eredmény: évekig, évtizedekig repedésmentes, esztétikus tetőfelületek, amik csak úgy gyönyörködtetik a szemet.

A Protektor tetőfesték jól színezhető, megfelelő színezőpaszta használata mellett nagyon sokáig színtartós, a színválaszték igen széles. A Protektor tetőfestékkel lefestett felület ellenáll a külső hatásoknak (UV sugárzás, csapadék, fagy, savak), valamint portaszító hatásának és tisztíthatóságának köszönhetően újszerű állapotát hosszan megőrzi.

Én még sosem hallottam a Protektor tetőfestékről, használt már ilyet valaki?

A Protektor hőszigetelő tetőfesték tisztítás és alapozás után felfesthető agyagcserépre, betoncserépre, palára, zsindelytetőre, sőt még bádogra is (ez utóbbinál előzetes korrózióvédelem szükséges. Friss bitumenes felületre nem javasolt a felhordása, csak már 10 évesnél öregebb felületre. Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi linken: Elérhetőségek, kapcsolat ITT!

Tető hővisszaverő festék kalkulátor

Kérjük. adja meg a tető felület típusát és a festeni kívánt felület nagyságát négyzetméterben. A számolás gombra kattintva egy becsült árkalkulációt küldünk Önnek a megadott e-mail címre.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17