Kültéri falfesték

Takarítson meg pénzt és energiát kültéri hőszigetelő festékkel!

Unja azt, hogy pár évente újra kell festenie a házát, mert kifakul, megrepedezik, koszos lesz? Szeretne hőszigetelést, de túl költséges lenne kívülről leszigetelni az egész házat? Szeretne egy gyors, egyszerű, hatékony, de reális árú megoldást?

Használjon Protektor kültéri hőszigetelő festékbevonatot!

protektor-hatasmechanizmus-kulter

Végre egy megoldás, ami segít festéssel-hőszigeteléssel kapcsolatos problémái kiküszöbölésében! A Protektor kültéri hőszigetelő festékbevonat egy hosszan tartó (akár 30 év!) esztétikus festékbevonatot alkot falain, ami tisztítható és nem repedezik, ezért sokáig újszerű marad. Ezen kívül páraáteresztő képességének köszönhetően nem zárja le a falakat, így a falban lévő nedvesség távozhat a falból, a szárazabb falak pedig köztudott, hogy jobban szigetelnek.

Egy olyan hővédelmi „pajzsot” alkot a bevonat a falon, ami nyáron visszaveri a napsugarakat, így nem engedi felmelegedni a lakást, télen pedig segít benntartani a fűtési energiát. Ez speciális hatóanyagának, a mikroszkopikus, belül vákuumizált kerámiagömböcskéknek köszönhető, melyek biztosítják a festék kedvező tulajdonságait.

Nincs több szenvedés a nyári hőségben!

Akik már használták a Protektor kültéri hőszigetelő festékbevonatot, arról számoltak be, hogy több fokkal hűvösebb volt nyáron a lakásban, így kevesebbszer, vagy egyáltalán nem kellett bekapcsolniuk a klímaberendezést. Spóroljon számláján! Használja Ön is az innovatív Protektor kültéri hőszigetelő festékbevonatot!

Mit kap még a hőszigetelésen kívül?

  • Ellenáll minden külső hatásnak (csapadék, fagy, UV sugárzás, stb.)
  • Megfelelő színezőpaszta használatával hosszú évekig, akár évtizedekig színtartó esztétikus felületeket biztosít
  • Nem keletkeznek rajta hajszálrepedések
  • Portaszító, nem telepszenek meg rajta gombák, mohák
  • A szennyeződések egyszerűen slaggal vagy nedves szivaccsal eltávolíthatóak
  • Felületvédelem akár 30 évig, nem kell újra és újra átfestenie házát pár évente
  • Jobb komfortérzetet és energiamegtakarítást biztosít a hővédelem révén

Mindez most az Ön számára is elérhető!

Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT >> Elérhetőségek!

Kültéri hőszigetelő festék kalkulátor

Kérjük. adja meg a kültéri felület típusát és a festeni kívánt felület nagyságát négyzetméterben. A számolás gombra kattintva egy becsült árkalkulációt küldünk Önnek a megadott e-mail címre.

Még több referenciavideót, képet és leírást ITT talál >> Referenciák

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17