Fémfesték

Hogyan védje a fémszerkezeteket egyszerűen és rendkívül költséghatékonyan?

Ön is járt már olyan fémépületben, amely teljesen át volt forrósodva a napsütéstől, és egyszerűen levegőt nem lehetett kapni benne? Állandóan rozsdásodnak, szennyeződnek fémfelületei, és még nem talált olyan megoldást, ami hosszútávon orvosolná a problémát?

Hővédem a gyors megtérülésért fémfesték felhasználásáva

Hővédem a gyors megtérülésért fémfesték felhasználásával

Ismerje meg az innovatív Protektor fémvédő festékbevonatot!

Amitől védi a fémfelületeket:

  • túlzott felmelegedés
  • hőingadozásból, hirtelen hőtágulásból eredő repedések
  • korrózió, a mindenki által gyűlölt rozsda
  • környezeti behatások (fagy, csapadék, UV sugárzás)
  • por, szennyeződések
  • alga, moha, zuzmó, gomba lerakódása
  • szmog, sók, savak károsító hatása

Mi biztosítja a Protektor fémfesték hatásosságát?

Speciális összetevői, a belül üreges, vákuumizált mikroszkopikus méretű kerámiagömböcskék és a különleges, rugalmas kötőanyag biztosítja ezeket a tulajdonságokat. A Protektor fémfesték segítségével több fokot javíthat a fémszerkezetek, -épületek, -tartályok felületi és belső hőmérsékletén, így jobbá teheti az ott tartózkodó személyek életfeltételeit/munkakörülményeit, valamint a benne tárolt anyagokat is megóvhatja. A beérkező napsugarak akár 83%-át visszaveri!

A hosszú távú (akár több évtized!) állapotmegóvás és a fűtési/klimatizálási költségek csökkenése révén gyors megtérülést fog tapasztalni. Ugyanúgy hordható fel (ecsettel, hengerrel, szórással), mint a hagyományos festékek, előkészítésként tisztítás, rozsdamentesítés, korrózióvédelem (az adott fémnek megfelelő) és alapozás szükséges. A festeni kívánt felület hőmérséklete -50 és +150 oC között kell, hogy legyen.

Kültéri hőszigetelő festék kalkulátor

Kérjük. adja meg a fém felület típusát és a festeni kívánt felület nagyságát négyzetméterben. A számolás gombra kattintva egy becsült árkalkulációt küldünk Önnek a megadott e-mail címre.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17