Protektor kültéri hőszigetelés – Érd

Le akartam hőszigetelni az épületünket, erre kerestem megoldást, és végül a Protektor hőszigetelő festék mellett tettem le a voksom. A festés egyáltalán nem volt komplikált, mindössze annyi előkészületre volt szükség, hogy leellenőriztük a vakolatot, hogy nincs-e meglazulva valahol, a hibákat, 2-3 mm-nél szélesebb repedéseket legletteltük. A Protektor szakértőinek javaslatára az alapozást 2 réteg festés követte, amit úgy vittünk véghez, hogy az elsőnél egy kicsit hígítottabb állapotú festékkel dolgoztunk, a másodiknál pedig teljesen tömény állapotúval.

Képek:

Érd -referencia 1

Hengerrel festettünk, a Protektor hőszigetelő anyag kezelése könnyű, egyszerű, kényelmes volt, és gyorsan lehetett vele haladni. Megállapításaink a következőek: a felület nem szennyeződik, nem reped, tapasztalható a hővisszatartó képessége, és bár nincs előzetes összehasonlítási alapom az épület hőmegtartó képességét illetően, mert a költözéskor azonnal kifestettünk, de teljesen elégedett vagyok a jelenlegi állapottal.

Volszky Géza
Érd – Pest megye

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17