test

Lehetséges megoldási elképzelés: Megújuló energiaforrások használata. A szélre, napfényre, földhőre épülő fűtési rendszerek rendkívül környezetbarát megoldások. Akik ebben gondolkoznak, azoknak számolni kell a hosszú megtérülési idővel, az épület nagymértékű átalakításával és a magas indulási költségekkel. Lényegesen többe kerül, mintha egy egyszerű festésben gondolkodnánk.

Hogyan válasszunk festéket otthonra?
7 fontos alapszabály, amit falfestés előtt be kell tartani, pénztárcája és egészsége érdekében.
Most, igényelje ingyenes tanulmányunkat és azonnal küldjük.
Vezetéknév:
Keresztnév:

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.