Műemlék hőszigetelés – Sárospatak

Sárospataki, 1780-ban épült, és utána többször bővített, többlakásos társasház két lakását festettem ki a Protektor hőszigetelő és penészmentesítő festékkel.

Felújítás előtt:

Olyan elvárásaim voltak a festékkel szemben, hogy nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb legyen a lakásban, és ezeket az elvárásokat maradéktalanul teljesítette is az anyag.

Felújítás alatt:

Tavasszal történt a felújítás, és első nyáron már azonnal éreztem, hogy még a padlásszobában is hűvösebb van, mint annak előtte. A tél sem hozott csalódást: még a fűtetlen szoba is melegebbnek hatott, mint a festés előtt. A Protektor tehát beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mindenkinek tiszta szívből ajánlom.

Felújítás után:

Mátyás GyörgyMátyás György
Sárospatak
Borsod Abaúj Zemplén megye

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17