Protektor kül- és beltéri festék – Zugló

Legelőször azt a szobát festettük ki Protektorral, ami a legrosszabb állapotban volt, majd az előszobát és a WC-t is. Ezek mint hideg és nyirkos helyiségek voltak, ezért sajnos penészesedési problémánk is volt, de a Protektor hőszigetelő és penészmentesítő festék „bevetése” után szerencsére nem csak melegebb lett, de a penész sem jelent meg. … „

Ez tél elején történt, és miután megbizonyosodtunk arról, hogy egész télen nagyon jól bevált nekünk ez a festék, utána a ház külső festésére is Protektor terméket választottunk.

Képek a hőszigetelő bevonat felhordásáról:

Ennek köszönhetően most már nyáron nincs olyan meleg a lakásban, és az sem elhanyagolható, hogy a kutyáink után a falon maradó szennyeződéseket is le tudjuk tisztítani a falról.

Képek a hőszigetelő bevonat elkészültéről:


Katz TamásKatz Tamás
Budapest – Zugló
Columbus utca

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17