Hőszigetelő fafesték – Pilisszentlászló

Faház felújítás után - 12

Faház, felújítás előtt:

2010-ben le akartuk festeni a gerendaházunkat, és azért választottam erre a Protektor hőszigetelő fafestéket, mert láttam a honlapjukat, és meggyőzött arról, hogy ez a festék kiváló, sokáig megőrzi a fa állapotát, és még a hőszigetelésünk is meg lesz oldva vele.

Faház felújítás alatt:

A gerendákat nyers fáig csiszolták vissza az elhasználódott régi festékréteg eltávolítása érdekében, majd Protektor mélyalapozót vittek fel rá, és erre 2 rétegben szórták fel a Protektor fabevonatot. Azóta sokat tudunk spórolni a fűtési költségeinken.

Faház felújítás után:

A Protektor amúgy is nagyszerű hatékonyságához még azzal is hozzátettünk, hogy térelválasztó függönyöket szereltünk fel a házba. Festés óta elváltozások nem történtek a bevonatréteggel, és még most is nagyon jól lehet tisztítani.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17