Penészmentesítés sikeresen – Óbuda

Protektor beltéri hőszigetelő és penészmentesítő festékkel festettem ki az egyik szobánkat. A megmaradt mennyiséget felkentem másik szobánkra, amíg az tartott, de ott értelemszerűen már nem tudtam a teljes felületet lekezelni.

A kezeletlen részen gyorsan megjelent a penész, a kezelt részen pedig eltűnt:

A festett felületen eltűnt a penész!

Február tájékán vettünk észre egy érdekes dolgot: ameddig tartott a Protektor festés, ott szép fehér maradt a falfelület, ahova pedig már nem jutott, ott megjelent a penész. Azt is tapasztaltuk még, hogy a penész „átköltözött” olyan területekre, amelyek most hidegebbekké váltak amiatt, hogy oda már nem jutott Protektor festék. Ez nagyon jó bizonyítéka annak, hogy ez a kerámiatartalmú festék valóban működik, és most már a feleségem is elhiszi, hogy ez nem csupán egy festék, hanem hőszigetelés is egyben.

Homonnai IstvánHomonnai István
Budapest
Óbuda

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17