Társasház hőszigetelés; Nagykanizsa


” …Mint kivitelező, már több festékkel is volt dolgom, és a tapasztalatok tekintetében elmondhatom, hogy a Protektor egy nagyon jó festék. Az egyedülállóan magas kerámiatartalom és a speciális kötőanyag, amiknek köszönheti a festék a sűrűségét, állagát, felettébb hatékonnyá teszik. … ”

” … Fedő- és tapadóképességével, valamint kiadósságával is meg voltam elégedve. És nem csak az én a véleményem és tapasztalatom jó, hanem a háztulajdonosoktól is csupa pozitív visszajelzés érkezett, akiknél Protektorral dolgoztam. Érezhető, hogy kevesebb lett a fűtés költsége. … ”

Lovkó  István – Kivitelező

(Nagykanizsa)

Zala megye

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17