hirlevel

A sikeres hőszigetelés 5 pontja!

Amennyiben kíváncsi arra, hogy tudja lakását, otthonát úgy hőszigetelni:

– hogy ne forduljon elő a penészesedés soha többé

– ha már megjelent a penész, hogy tud tőle végleg megszabadulni …

–  csak egészségre ártalmatlan anyagot  felhasználni

töredékért oldja meg otthona hőszigetelését, mint eddig …

kevesebb munkaráfordítással, fele annyi idő alatt …

– úgy hogy eredményképp kevesebbet fizessen fűtésre

Összefoglalva: fizessen 50%-kal kevessebbet hőszigetelésre, úgy hogy, fűtésszámlájának akár 40%-át megspórolhatja!

Akkor iratkozzon fel akciós hírlevelünkre most:

Név :*
E-mail :*
Telefonszám :*

 A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező !

 

 

 

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/festekbi/festek-hoszigeteles.hu/html/wp-content/themes/festek_gr/footer.php on line 17