Favédelem

Évente kell újrafestenie fafelületeit? Ezt mostantól elfelejtheti, kipróbált eljárásunkkal!

A kültéri fafelületek kezelése során számos veszélyforrással szemben kell védelmet biztosítani a fának. Az esztétikai szempontok és a tartósság követelménye mellett problémát jelentenek a fában, vagy az annak felszínén elszaporodó gombák és rovarkártevők, melyek roncsolják a fa szerkezetét, annak elszíneződését okozzák.

A nap káros UV sugárzása szintén a fa szerkezetének roncsolódását, illetve felületének elszürkülését okozza. A fába jutó víz táptalaja a gombák és rovarok szaporodását, kimossa a nem kívánatos színanyagokat, és a már kezelt felületen tönkreteszi az ép bevonóréteget.

Megoldás: Favédelem Protektor fafesték által

A favédő fafesték, mint egy “természetes élő, bőrszövet” nyújt védelmet a festékkel bevont faanyagnak. A kerámia-gömböcskékből és a kiváló kötőanyagból összeálló kapilláris rendszert tartalmazó membrán képes arra, hogy a faanyagot légszárazon tartsa. Membrán szigetelésként működve védi is a nedvességtől a falfelületet.

Hővisszaverő tulajdonsága megóvja a kezelt felületet a túlzott felmelegedéstől. Ezáltal el tudja érni, hogy a faanyag ne dagadjon meg és ne száradjon ki.  Hatékonyan véd ózon, savas esők, UV-sugárzás rongáló hatása ellen.  Hosszútávú védelem, praktikus hővédelem esetén a Protektor fafesték egy ideális megoldás.

Fedezze fel, ez Önnek mennyibe kerül, hogy tud hozzájutni>>