Dokumentumtár

Minősítő és bevizsgáló intézetek

Fontos, hogy Ön a legjobb minőségi terméket kapja tőlünk. A Protektor hőszigetelő festékrendszer a legnevesebb német és nemzetközi vizsgáló és kutató intézetek által lett bevizsgálva.

Minősítő intézetek  listája, letöltés>>

Tájékoztató prospektus

Eredeti verziót és nyomtatott prospektust kérésre küldünk. A megjelenített prospektus a gyorsabb letöltés és az jogosulatlan felhasználás elkerülése érdekében alacsonyabb minőségben kerül megjelenítésre. Kérje eredeti nyomdai verziónkat. A prospektus letölthető az alábbi linkre kattintva.

Protektor prospektus letöltés >>

Alkalmazástechnikai útmutatók

Az alkalmazástechnikai útmutatókban tájékoztatást kap arról, hogy a hőszigetelő festéket milyen felületre milyen eljárással lehet felvinni és milyen előkészületek szükségesek. Az alkalmazástechnikai útmutatókban lévő leírásokat mindenképp tartsuk be. Az alkalmazástechnikai útmutatókat az alábbi linkekre kattintva letöltheti.

Alkalmazástechnikai útmutató beltérben, letöltés >>
Alkalmazástechnikai útmutató kültérben, letöltés >>

Biztonsági adatlapok

A kerámiatartalmú festékekre vonatkozó biztonsági előírásokat a biztonsági adatlapokban találhatóak meg. A kerámiatartalmú festékekre vonatkozó biztonsági előírásokat a biztonsági adatlapokban találhatóak meg. A kerámiatartalmú festékekre vonatkozó biztonsági előírásokat a biztonsági adatlapokban találhatóak meg.

Biztonsági adatlap – beltéri hőszigetelő festék, letöltés >>
Biztonsági adatlap – kültéri hőszigetelő festék, letöltés>>

Vizsgálati eredmények letöltése

A Protektor hőszigetelő kerámiafesték tulajdonságait több neves nemzetközi intézet bevizsgálta és tanúsította. A bevizsgálások és tesztek eredményeit az alábbi dokumentumokban találhatja. Kérem kattintson az alábbi linkekre.

 

VIZSGÁLATI ADATLAPOK – Protektor beltéri hőszigetelő festék
VIZSGÁLATI ADATLAPOK – Protektor kültéri hőszigetelő festék
ÖSSZESÍTETT EREDMÉNYEK – Protektor hőszigetelő festékrendszer

Színezéssel kapcsolatos letölthető dokumentumok

MINTA SZÍNEK – Protektor hőszigetelő festékrendszer

Vizsgálatokkal és kimutatásokkal kapcsolatos dokumentumok

Hőkamerás vizsgálat – Protektor beltéri hőszigetelő festék